Qwist & Thrane advokatparterselskab

Ejendomshandler - Køb og Salg af Boliger

Vi bistår købere i den store beslutning, det er at købe ny bolig til familien. Vi rådgiver om køb af ejerlejligheder, parcelhuse, villalejligheder, ideelle anparter, sommerhuse, projektlejligheder, forældrekøb, andelslejligheder osv.
 
Det vigtigste du som køber på ejendomsmarkedet skal huske er, at du ikke skal skrive under på en købsaftale uden et advokatforbehold. Har du fået indsat et advokatforbehold i købsaftalen, er du ikke bundet af købet, før vi har godkendt handlen. Det betyder samtidig, at du kan skrive under og komme først i køen af købere uden risiko. Et advokatforbehold betyder, at vi som din advokat skal godkende alle vilkår i handlen, før du er bundet af underskriften. Normalt har vi 3 dage til at gennemgå alle papirer og vilkår. Det kan vi altid nå.
 
Viser der sig ved gennemgangen af handlen forhold, som du ikke kendte og som har indflydelse på dine ønsker om at købe, vil vi som din advokat have mulighed for med advokatforbeholdet at forhandle yderligere om vilkårene med sælger. Det gælder også prisen.
 
Vi bistår i hele processen fra underskrift til nøgleudlevering. Vor rådgivning består af en gennemgang af handlen og dens dokumenter, pris- og vilkårsforhandling med mægler, rådgivning om finansiering samt den efterfølgende berigtigelse af handlen, som består i udarbejdelse og tinglysning af skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse. Vi giver dig overblik og tryghed i hele processen.
 
Det er en rigtig god idé at få en professionel rådgiver til at gennemgå handlen på den bolig du og din familie har forelsket sig i. Det forhindrer, at der kan dukke en grim overraskelse op, når forelskelsen har lagt sig og hverdagen begynder.
 
Vores honorar udgør som udgangspunkt et fast honorar ud fra princippet “no cure no pay”, hvilket indebærer, at hvis handlen ikke til noget, skal du ikke betale noget.
 
Skriv eller ring for et uforpligtende tilbud.
 
Har du som sælger behov for rådgivning i forbindelse med salget af din bolig, bistår vi også gerne hermed. Har du selv har fundet en køber til din bolig, bistår vi med udarbejdelse af købsaftale samt indhentelse af de påkrævede dokumenter for, at du som sælger er bedst sikret i forbindelse med salget. Vi bistår også i forbindelse med mageskifte, hvor to personer har besluttet at bytte bolig.