Qwist & Thrane advokatparterselskab

Ejendomshandler - Erhverv

Vi bistår købere i deres store beslutning om at købe ny bolig til familien. Det omfatter køb af ejerlejligheder, parcelhuse, villalejligheder, ideelle anparter, sommerhuse, projektlejligheder, forældrekøb, andelslejligheder osv.
 
Det vigtigste man som køber på ejendomsmarkedet skal huske er, at man ikke bør skrive under på en købsaftale uden et advokatforbehold. Har man fået indskrevet et advokatforbehold, og har en advokat på sidelinien klar til at gennemgå dokumenterne, er man som køber ikke bundet af købet før advokaten indenfor den fastsatte frist har godkendt købet.
 
Viser der dig ved gennemgangen af handlen forhold, som man ikke kendte og som har indflydelse på ens ønske om at købe, vil man som køber have mulighed for med advokatforbeholdet at forhandle yderligere om vilkårene med sælger.
 
Vi bistår i hele processen fra underskrift til nøgleudlevering. Vor rådgivning består af en gennemgang af handlen og dens dokumenter, pris- og vilkårsforhandling med mægler, rådgivning om finansiering samt den efterfølgende berigtigelse af handlen, som består i udarbejdelse og tinglysning af skøde samt udarbejdelse af refusionsopgørelse. Vi giver dig overblik og tryghed i hele processen.
 
Det er altid en god idé at få en professionel rådgiver til at gennemgå handlen på den bolig man har forelsket sig i. Det mindsker risikoen for, at når forelskelsen har lagt sig, at der dukker en grim overraskelse op.
 
Vores honorar udgør som udgangspunkt et fast honorar ud fra princippet “no cure no pay”, hvilket indebærer at bliver handlen ikke til noget, skal vi ikke have honorar.
 
Skriv eller ring for et uforpligtende tilbud.
 
Har man som sælger behov for rådgivning i forbindelse med salget af sin bolig bistår vi også gerne hermed, og har man selv har fundet en køber til sin bolig bistå med udarbejdelse af købsaftale samt indhentelse af de påkrævede dokumenter for, at man som sælger er bedst sikret i forbindelse med salget. Vi bistår også i forbindelse med mageskifte, hvor to personer har besluttet at bytte bolig.